Publications

Assessment on findings & recommendations to improve VET dormitories of Korca & Saranda

Assessment on findings and recommendations to improve VET dormitories of Korca & Saranda

This assessment aims to identify key factors that contribute to poor occupancy of dormitories by students, especially those coming from disadvantaged families and rural areas, and girls, on two selected schools:  Technical / Economic school “Isuf Gjata” in Korca and “Antoni Athanas” Professional School of Saranda

 

 

Cover

BASIC DATA At the beginning of the AL TOUR project

These data are processed over – Survey of the number of girls and students coming from vulnerable groups registered in two model schools during the duration of project development

 

 

 

 
Integrimi dhe Ri-itegrimi në shoqëri

Social Integration and Re-integration Programme of children in contact or conflict with the law through norms, values and a law – abiding lifestyle

The publication presents the intervention methodology, achieved results during implementation and messages of children and their parents involved in the programme.

 

 

SEED – BestSEED - BestPractices practices in Albania

This brochure is prepared by Community Development Center ”Today for the Future” in the frame of SEED Program ”Support to Educational and Employment Development in Albania, Kosovo and Serbia” 2014 – 2016

 

 

Final Assessment of sectoral needsVlerësimi përfundimtar i nevojave sektoriale

 

 

 

 

 

 

 

 

MMonitorimi dhe vleresimi qytetar mbi menaxhimin e mbetjeve urbane ne zonen e Ish-Kenetesonitoring and Civic assessment on urban waste management in the former swamp area

 

 

 

 


Perceptimi qytetar mbi cilesine e sherbimeve publike ne Bashkine Puke
Citizen perception on the quality of public services in Puka Municipality

 

 

 

 

 

 

 

Sherbime ne bujtina
Host Services Program

 

 

 

 

 

 

Orjentim per karrieren dhe sipermarrjenNAVEQ Program Orientation Course for Entrepreneurial careers

Aksesi i Komuniteteve në Shërbimet Publike Mjedisore

Aksesi i komuniteteve në shërbimet publike mjedisore dhe menaxhimi i ujrave Durrës

 

 

 

 

 

Spending holidays Hand in HandNew Picture (4)

 

 

 

 

 

SOROS-Vleresim
Assessment of the unemployment situation of women in the migratory area of former swamps Durres

Facebook feed

📌Mbushemi gjithe krenari e shprese, kur mbarimi i nje projekti s'do te thote mbylljen e tij, por perkundrazi tashme QENDRA E TURIZMIT DHE ZHVILLIMIT RURAL 🏡, sherben si qender burimore per vajza👩‍💼 e djem 💁‍♂️ qe guxojne per te ndryshuar realitetet ne Puken turistike. 👍
📌 Zemra mal ❤️ kur degjon si shprehet Edona:
"Qendra e Inovacionit atje më bëri të ndihem si në shtëpinë time pasi fjalët kyçe ishin ato të punës time 8 vitet e fundit: “inovacion”, “startup”, “bujtina” dhe “agroturizem”. Të rinj e të reja tashmë të integruar në tregun e punës dhe vetëpunësimit të etur për zhvillim e rritje personale dhe të bizneseve te tyre"🤝
# SEED
🤝 Austrian Development Agency
🤝 Bashkia Pukë-Faqja Zyrtare
🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
... See MoreSee Less

View on Facebook

📌 Qendra per zhvillim komunitar #Sotperteardhmen ne bashkepunim me Kryqi Kuq Puke organizoi ne ambientet e Qendra Komunitare Puke nje ekspozite me vizatime te punuara nga nxenesit e shkolles 9 vjecare Shkolla Migjeni e Shkolla Pjeter Arbnori ne Fushe-Arrez !‼
👉Kjo ekspozite vjen si nje mesazh artistik e reagim i te miturve, per ndaj Covid-19 !‼👍
... See MoreSee Less

View on Facebook

Promo Spots