Partners

Partners and donors:

 

logo       Volkshilfe Solidarität

 

logo  Austrian Development Cooperation

 

caritas        Caritas St. Pölten

 

kka_logo4c     Kultur Kontakt Austria

 

worldvision.brandmaster     World Vision

 

UNdp       UNDP

 

unwomen-logo-blue-transparentbackground-en       UN Women

 

Unicef_logo-2      UNICEF

 

download (1)      European Union

 

aweden      Sweden Embassy

 

Logo_OSFA-300x161        OSFA Foundation

 

mq1.jpg       REC Albania

 

Cuty of viewa logo cdc        City of Vienna

 

gizlogo-unternehmen-de-rgb-72 Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit

 

SavetheChildren        Save the children Albania

 

logo_koop   German Cooperation Deutsche Zusammenarbeit

 

rsz_weber_logo (1)             Western Balkans Enabling Project for Civil Society Monitoring of PAR

 

sK5keF3b_400x400          Institute for Democracy and Mediation

 

download (1)       Bread for the World

 

eed       Evangelischer Entwicklungsdienst

 

download (2)       Ministry of Agriculture, Rural Development and Water Administration

 

       Ministry of Health and Social Protection

 

small_logo_mk_bardh_e_zi_small     Ministry of Culture

 

images     Ministry of Education, Sport and Youth

 

Logo3             Human Rights in Democracy

 

sakt              Albanian National Training and Technical Assistance Resource Center

 

logo                  Municipalities of Tirana

 

bashkia                  Municipalities of Durrës

 

bashkia_puke_logo                  Municipalities of Pukë

 

Municipalities of  Shkodra, Lezha, Elbasan, Burrel, Korcë, Sarandë
Prefectures of Tirana, Durrës, Lezha, Shkodra
The Mechanism Network against Domestic Violence
Network of Environmental Services- SENIOR- A
Free and Fair Elections and Sustainable Democracy Coalition
The Promotion of Women and Youth in Politics Coalition
Gender Agenda Network for Rural Development in the Balkans
The Global Network of Innovative Campaigns against Gender Based Violence
Task Force on Gender Platform
European Network Against Racism and Discrimination
The Global Network of Youth in Service of the Community
State Universities of Social Sciences in Tirana and Durrës
Polis University
Academics of social sciences and law[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook feed

📌Mbushemi gjithe krenari e shprese, kur mbarimi i nje projekti s'do te thote mbylljen e tij, por perkundrazi tashme QENDRA E TURIZMIT DHE ZHVILLIMIT RURAL 🏡, sherben si qender burimore per vajza👩‍💼 e djem 💁‍♂️ qe guxojne per te ndryshuar realitetet ne Puken turistike. 👍
📌 Zemra mal ❤️ kur degjon si shprehet Edona:
"Qendra e Inovacionit atje më bëri të ndihem si në shtëpinë time pasi fjalët kyçe ishin ato të punës time 8 vitet e fundit: “inovacion”, “startup”, “bujtina” dhe “agroturizem”. Të rinj e të reja tashmë të integruar në tregun e punës dhe vetëpunësimit të etur për zhvillim e rritje personale dhe të bizneseve te tyre"🤝
# SEED
🤝 Austrian Development Agency
🤝 Bashkia Pukë-Faqja Zyrtare
🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
... See MoreSee Less

View on Facebook

📌 Qendra per zhvillim komunitar #Sotperteardhmen ne bashkepunim me Kryqi Kuq Puke organizoi ne ambientet e Qendra Komunitare Puke nje ekspozite me vizatime te punuara nga nxenesit e shkolles 9 vjecare Shkolla Migjeni e Shkolla Pjeter Arbnori ne Fushe-Arrez !‼
👉Kjo ekspozite vjen si nje mesazh artistik e reagim i te miturve, per ndaj Covid-19 !‼👍
... See MoreSee Less

View on Facebook

Promo Spots