References

National Agency for Vocational Education, Training and Qualification

  The Community Development Center “Today for the Future” is a serious and high professional partner in the field of curriculum development for vocational training. Based on this experience and its expertise level, the two curricula drawn up by the CDC under the SEED Albania, the Hosts and the Life and Entrepreneurship Training Curriculum, which are

  >>>

  Avon Foundation dhe Future without Violence

   “We appreciate the “Today for the Future” Community Development Center for the innovative use of communication in the campaign to prevent and compete violence against women and children everywhere in the world,” said Esta Soler, “Futures Without Violence” President and Founder. “Since the launch of the X-Change Communications Edition, we are constantly impressed by the

   >>>

   Woman of the Year 2014

    The “Woman of the Year” initiative began in 2014 by the Coalition for Women and Youth in Politics in cooperation with the Human Rights House / CRCA Albania and with the support of Olof Palme International Center, and aims to strengthen the cause of rights and advancement of women and girls in Albania as a

    >>>

    Ministry of Social Welfare and Youth

     “One of the serious partners of the Ministry is the Community Development Center “Today for the Future” and based on the Cooperation Agreement and in line with their priorities and their mission we cooperate in the designing, implementation and promotion of various programs and projects for strengthening women and youth, gender mainstreaming and employment.” (Ministry

     >>>

     Bayerisches Fernsehen and Deutsche Welle

      Bayerisches Fernsehen and Deutsche Welle collaborate with “Today for the Future” for the realization of the documentary “Controversial but courageous – Albanian women struggle for their future”. http://www.br.de/fernsehen/bayerisches-fernsehen/sendungen/nachbarn/albanien-frauen-unterdrueckung-100.html http://www.dw.com/en/albania-the-new-womens-movement/av-17683885

      >>>
      123

      Facebook feed

      📌Mbushemi gjithe krenari e shprese, kur mbarimi i nje projekti s'do te thote mbylljen e tij, por perkundrazi tashme QENDRA E TURIZMIT DHE ZHVILLIMIT RURAL 🏡, sherben si qender burimore per vajza👩‍💼 e djem 💁‍♂️ qe guxojne per te ndryshuar realitetet ne Puken turistike. 👍
      📌 Zemra mal ❤️ kur degjon si shprehet Edona:
      "Qendra e Inovacionit atje më bëri të ndihem si në shtëpinë time pasi fjalët kyçe ishin ato të punës time 8 vitet e fundit: “inovacion”, “startup”, “bujtina” dhe “agroturizem”. Të rinj e të reja tashmë të integruar në tregun e punës dhe vetëpunësimit të etur për zhvillim e rritje personale dhe të bizneseve te tyre"🤝
      # SEED
      🤝 Austrian Development Agency
      🤝 Bashkia Pukë-Faqja Zyrtare
      🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
      ... See MoreSee Less

      View on Facebook

      📌 Qendra per zhvillim komunitar #Sotperteardhmen ne bashkepunim me Kryqi Kuq Puke organizoi ne ambientet e Qendra Komunitare Puke nje ekspozite me vizatime te punuara nga nxenesit e shkolles 9 vjecare Shkolla Migjeni e Shkolla Pjeter Arbnori ne Fushe-Arrez !‼
      👉Kjo ekspozite vjen si nje mesazh artistik e reagim i te miturve, per ndaj Covid-19 !‼👍
      ... See MoreSee Less

      View on Facebook

      Promo Spots