News

Run 4 Education – Puke

  For the second year in a row, children and young people will run for a good cause. On Saturday, the 14th of  September, the “Run 4 Education” will take place in Pukë. While the participants are enjoying the route through the city center and along the lake side, the community will come together and cheer

  >>>

  PUKISS Children’s Festival 2019

   From July 26-28 2019, the main square in Puka was filled with children playing, handcrafting, cycling and dancing. It was time for our first PUKISS children’s festival! We watched impressive performances by a theatre group, a circus and a puppet theatre. For the brave ones, the fear room in the community center was the highlight

   >>>

   Proposal for work (May 2019)

    Community Development Center “Today for the Future” invites you to submit a proposal for works related to the establishment of the “CENTER FOR TOURISM AND RURAL DEVELOPMENT”. CDC –TFF through SEED step II requires the provision of works for adaptation and renovation to internal premises for the establishment of the “CENTER FOR TOURISM AND RURAL

    >>>

    Tear off the mask, speak up!

     The 16 Day of Activism against Gender-Based Violence Campaign was opened by the Network of Community Development Centers “Today for the Future” in Durrës, with the event “Tear off the mask, speak up” with the slogan “Leave no one behind: end Violence Against Women and Girls!” This event marked the official launch of the National

     >>>

     Facebook feed

     📌Mbushemi gjithe krenari e shprese, kur mbarimi i nje projekti s'do te thote mbylljen e tij, por perkundrazi tashme QENDRA E TURIZMIT DHE ZHVILLIMIT RURAL 🏡, sherben si qender burimore per vajza👩‍💼 e djem 💁‍♂️ qe guxojne per te ndryshuar realitetet ne Puken turistike. 👍
     📌 Zemra mal ❤️ kur degjon si shprehet Edona:
     "Qendra e Inovacionit atje më bëri të ndihem si në shtëpinë time pasi fjalët kyçe ishin ato të punës time 8 vitet e fundit: “inovacion”, “startup”, “bujtina” dhe “agroturizem”. Të rinj e të reja tashmë të integruar në tregun e punës dhe vetëpunësimit të etur për zhvillim e rritje personale dhe të bizneseve te tyre"🤝
     # SEED
     🤝 Austrian Development Agency
     🤝 Bashkia Pukë-Faqja Zyrtare
     🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     📌 Qendra per zhvillim komunitar #Sotperteardhmen ne bashkepunim me Kryqi Kuq Puke organizoi ne ambientet e Qendra Komunitare Puke nje ekspozite me vizatime te punuara nga nxenesit e shkolles 9 vjecare Shkolla Migjeni e Shkolla Pjeter Arbnori ne Fushe-Arrez !‼
     👉Kjo ekspozite vjen si nje mesazh artistik e reagim i te miturve, per ndaj Covid-19 !‼👍
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     Promo Spots