Campaign

Orange DAY

  ORANGE DAY On July 2013 the United Nations Secretary-General Campaign UNiTE to End Violence against Women, Ban Ki Moon declared the 25th of every month as Orange Day, to raise awareness to raise awareness and take action to end violence against women and girls. The Network “Today for the Future” has become part of this

  >>>

  Our environment is our home.

   Our environment is our home, and requires everyone care!! With this slogan, the Network of Community Development Centers “Today for the Future” believes that education is the best way to bring about a sustainable change, and every year it runs a series of initiatives and activities around the community on environmental issues, and also implements

   >>>

   UNITED campaign

    UNITED campaign UNITED campaign against racism, nationalism, fascism, discrimination, topics of a European dimension. These forms of intolerance need to be fought at all levels and from all of us. The campaign focuses on the 5th to 9th November – International Days Against Fascism and Nazism, as well as March 21st – European Week against

    >>>

    “Happiness Begins with the Family”

     “Happiness Begins with the Family” – the dedicated family campaign aims to empower families considering the many challenges they face each day; to strengthen relationships between family members, give parents and children more opportunities to spend time with each other; as well as to promote the healthy family as a unit where people love each

     >>>

     Global Youth Service Day (GYSD)

      A week in which coordinated events across the globe bring together young people and adults to develop a series of activities in the service of the community where they live, of the state, and beyond. Network of Community Development Center “Today for the Future” is the GYSD Country Partner for Albania. CDC Network realizes the

      >>>

      16 days of Activism Campaign Against Gender-Based Violence

       16 Days of Activism Against Gender-Based Violence is an international campaign, which takes place every year, starting from 25th of November (International Day for the Elimination of Violence against Women) to 10th of December (International Day of Human Rights), including other important dates as well. Individuals and groups use the campaign of 16 days as

       >>>

       Facebook feed

       📌Mbushemi gjithe krenari e shprese, kur mbarimi i nje projekti s'do te thote mbylljen e tij, por perkundrazi tashme QENDRA E TURIZMIT DHE ZHVILLIMIT RURAL 🏡, sherben si qender burimore per vajza👩‍💼 e djem 💁‍♂️ qe guxojne per te ndryshuar realitetet ne Puken turistike. 👍
       📌 Zemra mal ❤️ kur degjon si shprehet Edona:
       "Qendra e Inovacionit atje më bëri të ndihem si në shtëpinë time pasi fjalët kyçe ishin ato të punës time 8 vitet e fundit: “inovacion”, “startup”, “bujtina” dhe “agroturizem”. Të rinj e të reja tashmë të integruar në tregun e punës dhe vetëpunësimit të etur për zhvillim e rritje personale dhe të bizneseve te tyre"🤝
       # SEED
       🤝 Austrian Development Agency
       🤝 Bashkia Pukë-Faqja Zyrtare
       🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
       ... See MoreSee Less

       View on Facebook

       📌 Qendra per zhvillim komunitar #Sotperteardhmen ne bashkepunim me Kryqi Kuq Puke organizoi ne ambientet e Qendra Komunitare Puke nje ekspozite me vizatime te punuara nga nxenesit e shkolles 9 vjecare Shkolla Migjeni e Shkolla Pjeter Arbnori ne Fushe-Arrez !‼
       👉Kjo ekspozite vjen si nje mesazh artistik e reagim i te miturve, per ndaj Covid-19 !‼👍
       ... See MoreSee Less

       View on Facebook

       Promo Spots