Vëri Gishtin Kokës! Jo më Dhunë!

    puzzle-webNë kuadrin e fushatës ndërkombëtare të “16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës”, me motot “Unë zgjedh të jetoj pa dhunë”, “Vëri gishtin kokës! Jo më dhunë!” dhe “Të kontribuojmë për rastet e dhunës”, Rrjeti “Sot për të Ardhmen” ju fton për t’u bashkuar thirrjes përmbyllëse të fushatës dhe jehonës për të vazhduar më tej kundër dhunës, me të gjithë kontributin që gjithsecili mundet, bashkarisht në Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut.

     

    Ftesa dhe programi – Vëri gishtin KOKËS. Jo më DHUNË!