THIRRJE PËR APLIKIM për BOOTCAMP “Shpërthe idetë”

  THIRRJE PËR APLIKIM

  për

  BOOTCAMP “Shpërthe idetë”

  Thirrja për aplikime hapet për të gjithë të rinjtë të moshës 19 – 25 vjeç, të cilët nuk kanë mjaftueshëm mundësi ekonomike, mbështetje apo njohuri për të çuar përpara ëndrrën për të filluar një ide, apo për të punuar në fushën e turizmit!

  Mëso me ne se si ëndrra të kthehet në IDE dhe Ideja në BIZNES e PUNË në TURIZËM!

  Hap pas Hapi në Bootcamp-in “Shpërthe idetë”

  Në dy programe intensive në lëvizje nga Veriu në Jug, përgjatë bregdetit Shqiptar, ku të rinjtë do zhvillojnë aftësitë e tyre personale dhe ndërpersonale, vetë-vlerësimin dhe motivimin, sipërmarrjen dhe elementët e biznesit, për të nisur dhe punuar suksesshëm në turizëm përgjatë gjithë vitit.

  KAPE SHANSIN!

  Pjesëmarrja në BootCamp është e limituar deri në 60 veta për të dy programet gjithsej.

  PLOTËSO FORMULARIN!
  Kliko: Formulari i Aplikimit
  (format word-i)

  Dërgoje me email: info@cdc-tff.org

  Brenda datës: 25 Janar 2018

  Kujdes:

  Bootcamp është vetëm fillimi i mbarë dhe gjysma e punës! Idetë më të mira do të kenë shansin për t’u promovuar dhe mbështetur më tej.

  Kriteret për aplikim:

  • Të rinj të moshës 19 – 25 vjeç
  • Banues në zonat kodrinore dhe malore të bregdetit shqiptar, të bashkive Malësi e Madhe, Shkodër, Lezhë, Kurbin, Durrës, Kavajë, Rrogozhinë, Divjakë, Fier, Vlorë, Himarë, Sarandë dhe Konispol.
  • Që ndihen të pafavorizuar ekonomikisht 

  Kjo thirrje bëhet në kuadër të projektit “Nga rëra te shkëmbi! Të rinjtë shpalosin idetë për të punuar në fushën e turizmit gjatë 12 muajve të vitit” i zbatuar nga Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” mbështetur nga GIZ/ProSEED.