Rrjeti global i të rinjve në shërbim të komunitetit

cOUNTRY pARTNERJava e shërbimit të vullnetarizmit në komunitet është organizuar tradicionalisht për 6 vjet me iniciativën e të rinjve vullnetarë të Rrjetit të Qendrave për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” dhe që marrin pjesë në shumë aktivitete të organizuara.

Vullnetarët që frekuentojnë qendrat e Rrjetit në të gjithë Shqipërinë përmbushin çdo vit këtë veprimtari përmes lojërave të animuara dhe aktiviteteve sensibilizuese të tilla si pastrimi i mjedisit, duke ndihmuar të moshuarit, etj.

Në këtë mënyrë ata kanë mundësinë të argëtojnë më shumë fëmijë dhe të ndryshojnë këndvështrimin e të rriturve në lidhje me diversitetin, problemet dhe nevojat e grupeve të ndryshme të shoqërisë. Pas eksperiencës së gjatë në organizimin e kësaj fushate, tashmë Rrjeti i QZHK “Sot për të Ardhmen” ka marrë titullin Country Partner i GYSD.

Facebook feed

Gëzuar festat NËNA SHQIPÈRI 🇦🇱 e lirë dhe e pavarur. ... See MoreSee Less

View on Facebook

⚫️Dy vjet më parë ndodhi tërmeti tragjik i 26 Nëntorit, me humbje njerëzish të dashur, plagë, dhimbje e dëme shkatërrimtare,🆘
🟢Duke ecur ne vazhdën e ditëve të para, ku solidariteti 🤝 dhe mbështetja e shqiptarëve dhe të huajve ishte e pakufishme🙏 dhe e menjehershme, edhe sot pas dy vjetësh:
🔵 Të rinjtë e Manzës, 🙋‍♀️🙋 moren nismen #KomunitetiperKomunitetin #tërinjtëpërkomunitetin
👉Kjo fushatë është në mbështetje të komuniteteve të dëmtuara nga tërmeti, për të nxitur aktivizmin e të rinjve e komunitetit, për te dhënë mesazhe solidariteti, mbështetje, kontributI sado të vogël nëpërmjet dhurimit apo nxitjes se filantropisë përmes nismës #Rimekembje #BuildBackBetter, me mbështetjen e #pnudshqiperi, zbatuar nga #Sotperteardhmen.

#komunitetiperkomunitetin #TëRinjtëpëKomunitetin
#earthquake #BuildBackBetter #Rimëkëmbje
... See MoreSee Less

View on Facebook

Spote Promocionale