Gratë

grateIntegrim, zhvillim kulturor dhe ekonomik për gratë

Përmirësimi i kushteve të jetesës, zbutja e nivelit të varfërisë dhe rritja e pavarësisë ekonomike të gruas si rezultat i hapjes së mundësive për punësim dhe i paisjes me një çertifikatë të njohur nga shteti nëpërmjet formimit të mirë profesional të tyre.

Zhvillimi kulturor dhe integrimi social përmes mbështetjes social-psikologjike, informimit, shërbimit ligjor dhe takimeve të ndryshme.

Ndërgjegjësim dhe përballje me problemet e dhunës në familje për të ofruar mundësinë e shikimit të jetës nga një këndvështrim tjetër dhe për të qenë e lirë për të zgjedhur dhe për ta bërë më të mirë jeten, pa kërcënime, vuajtje dhe ushtrim dhune të çfarëdo lloji, duke i kthyer dinjitetin e një qenieje njerëzore të vlefshme me virtyte, cilësi dhe vlera të papërsëritshme. (Mbështetje juridike, avokatore, mbeshtetje psiko-sociale, mbështetje shëndetësore dhe ekonomike, punësim dhe integrim).

 

Facebook feed

📍Në fushatën mbarëkombëtare të 16 ditëve të aktivizmit te gjithë gratë, burrat, djemë e vajzat, profesionistët e vijës së parë, agjencitë ligjzbatuese në nivel qendror dhe vendor, shoqëria civile bëhen bashkë për të dhënë mesazhe të qarta që shprehin angazhimin e gjithësecilit në përpjekjet e përbashkëta për parandalimin dhe luftën pa kompromis kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave në Shqipëri.
📍Dhuna ndaj vajzave dhe grave po përkeqësohet sidomos në këtë kohë të pazakontë të pandemisë COVID-19.😷

📍Përfaqësuesja e Përhershme e UNDP Shqipëri ,Zj. Limya Eltayeb, jep nje mesazh për te gjithë: Koha është tani ! 👍💪

#degjo.
#beso.
#mbështet vajzat dhe gratë!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Mekanizimi i Koordinuar i Referimit të rasteve të dhunës në marrëdhëniet familjare, Bashkia Tiranë luan një rol thelbësor në adresimin me efektivitet të rasteve të dhunës në familje.✅
📌Qëllimi i Mekanizmit të Koordinuar të Referimit të dhunës në familje është të sigurojë një reagim shumë-sektorial të koordinuar të menjëhershëm dhe efektiv për mbrojtjen, referimin, rehabilitimin dhe ri-integrimin e rasteve të identifikuara, përmes ndërhyrjeve të sakta e të standardizuara të anëtarëve të Ekipit Teknik Ndërdisiplinar.
▶️Lexoni në vijim mesazhin e Koordinatores Vendore të Dhunës në Familje të Bashkisë Tiranë, Znj.Anjeza Bojaxhiu.
#Dëgjo #Beso #Mbështet
#botaportokalli #orangetheworld
▶️ UNDP Albania
▶️ Bashkia Tiranë
▶️ Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
▶️SAWGMekanizimi i Koordinuar i Referimit të rasteve të dhunës në marrëdhëniet familjare, Bashkia Tiranë luan një rol thelbësor në adresimin me efektivitet të rasteve të dhunës në familje.✅

📌Qëllimi i Mekanizmit të Koordinuar të Referimit të dhunës në familje është të sigurojë një reagim shumë-sektorial të koordinuar të menjëhershëm dhe efektiv për mbrojtjen, referimin, rehabilitimin dhe ri-integrimin e rasteve të identifikuara, përmes ndërhyrjeve të sakta e të standardizuara të anëtarëve të Ekipit Teknik Ndërdisiplinar.

▶️Lexoni në vijim mesazhin e Koordinatores Vendore të Dhunës në Familje të Bashkisë Tiranë, Znj.Anjeza Bojaxhiu.
#Dëgjo #Beso #Mbështet
#botaportokalli #orangetheworld

▶️ UNDP Albania
▶️ Bashkia Tiranë
▶️ Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
... See MoreSee Less

View on Facebook

Spote Promocionale