Fëmijët

5 femijetIntegrim, zhvillim social, kulturor dhe shkollor për fëmijët

  • Integrim i fëmijëve në shkollat publike, në mënyre të veçantë për fëmijët romë, egjiptianë dhe fëmijët analfabetë
  • Mbështetje sociale-ekonomike dhe ndjekje shkollore për ta, nëpërmjet rrjeteve të bashkëpunimit me institucione si: shkollat, drejtoria arsimore, instituti i kurrikulave, etj
  • Largimi i tyre nga jeta e rrugës dhe rreziqet që ofron ajo
  • Regjistrim i fëmijëve që për arsye të ndryshme kanë mbetur të paregjistruar si shtetas shqiptarë.
  • Mbështetje psiko-sociale dhe ligjore për femijet e dhunuar dhe me probleme të dhunës në familje.
  • Mbështetje psiko-sociale dhe ligjore për të miturit në kontakt me ligjin, duke koordinuar punën me të gjithë aktorët e përfshirë.
  • Kurse workshop,  arti, punedore, detyra shtepie, kitare, violine, kenge, fotografi

Facebook feed

📌Te rinjte🙋🙋‍♂️ e Projektit #Jetmir flasin e diskutojne për marredheniet e tyre me familjen, mesuesit, shoket per t'u larguar nga perqasja problematike, menaxhuar stresin e konfliktin e kerkuar ndihme ne specialistet e intitucionet perkatese👍
#ecimrritemisëbashku
#YouthStandingUpForHumanRights
#Be
#Sotperteardhmen #femijerieshendetshme #perinteresinmetelartetefemijes #temiturnekonfliktmeligjin #pertedrejtatembrojtjenefemijes👍👩‍🦰👨‍🦰
🤝 World Vision in Albania and Kosovo
🤝 European Union in Albania
🤝 Albanian Community Centre - Qendra Komunitare
🤝 Shkolla 14 NENTORI
... See MoreSee Less

View on Facebook

🇦🇱 Vullneti lëviz njerëzit drejt përgjegjësisë së përbashkët!” 👍 Ndjehemi me te fuqishem kur punojme te gjithe sebashku ! Ishte nje eksperience frymezuese e motivuese !

🇪🇺 Willpower moves people towards a common responsibility!”
... See MoreSee Less

View on Facebook

Spote Promocionale