Youth

te-rinjteIntegration and capacity building for young people aged 14-20 years

    • Training young people to be able to enforce their rights
  • Enhancing youth participation in decision making process.
    • Promoting and facilitating the creation of youth organizationsable to design, seek and implement small projects; to develop and enrich the lives of their peers.
  • Enhancing their cultural and intellectual background (foreign languages, social animation, cinema, internet, meetings, exchange of experiences, etc.)
  • Employment of youth through vocational training (waiting tables, sewing, computer skills, reception skills, animation skills, , English andItalian language)
  • Providing psycho-social support for various domestic and social issues

Facebook feed

📌#DiskriminimiBënDëm #PunëPaDiskriminim
📢#MbrojtjaTëDrejtatNëPunëTëGraveDheVajzave
📌 Komiteti Ad-Hoc Lezhe - Ndërgjegjësim dhe raportim të diskriminimit, respektim të standardeve dhe promovim të punës së denjë për gra dhe vajza.

📌 Ky post është krijuar me mbështetje Financiare nga Komisioni Evropian dhe bashkëfinancuar nga Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (Sida). Përmbajtja e këtij postimi është vetëm përgjegjësi e Kosova Women's Network dhe Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen", Gender Alliance for Development Center (GADC), partnere në Koalicionin kunder Diskriminimit dhe në asnjë mënyrë nuk pasqyron qëndrimin zyrtar të BE apo SIDA.
Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen" Bashkia Lezhe
... See MoreSee Less

View on Facebook

Promo Spots