Service for victims and survivors of violence

foto-e-sherbimit-te-viktimave-te-dhunes“Today for the Future” manages, assists and refers cases of domestic violence and gender-based violence by ensuring protection, information, psychological counseling and legal coordination with all actors of the network having in mind the interest of the victim. “Today for the Future” is able to react immediately and with proper accountability offering the following services:

  • Psychosocial support for survivors of domestic violence
  • Psychological counselling for abusers
  • Support in cases of domestic violence at the relevant institutions, courts, police; law enforcement authorities, attorney, etc.
  • Information and awareness activities
  • A 24-hour green line 0800 9888 for counselling and referral of cases of domestic violence
  • Support and legal advice to survivors of domestic violence, especially regarding immediate protection orders and other protection orders.

 

Facebook feed

Aurora flet për respektimin e standardeve dhe të drejtave të grave në punë gjatë pandemisë COVID-19

#MbrojtjaTëDrejtatNëPunëTëGraveDheVajzave
Ky post është në kuadrin e programit të drejtuar nga Kosova Women's Network, Gender Alliance for Development Center (GADC) dhe organizatave të tyre partnere @Albanian Community Centre - Qendra Komunitare në Koalicionin kunder Diskriminimit me mbështetje Financiare nga Komisioni Evropian dhe bashkëfinancuar nga Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (Sida)

Aurora talks about respecting the standards and women’s labour rights during the COVID-19 pandemic.

#ProtectingLabourRightsForWomenAndGirls
This post is in frame of program lead by Kosova Women's Network, Gender Alliance for Development Center and their partners, Community Development Center “Today for the Future” in the Coalition against Discrimination with the financial support from the European Union, co-funded by Swedish International Development Agency (Sida).
... See MoreSee Less

View on Facebook

📌#JETMIR -#youthstandingupfor #humanrights in #albania.

📌🤝Nje rrugetim sebashku per nje mjedis miqesor per femijet ne konflikt/risk me ligjin.

📌👍 #ecim #rritemi #seBashku #Sotperteardhmen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Promo Spots