Preschool children

kopshtet

  • Network of Community Development Centres “Today for the Future”, paying special attention to children.
  • The preschool program is applied in “Butterflies” kindergartens in Durres and Puka, as a dedicated service to the communities.
  • “Butterflies” kindergartens offer curriculum for kindergarten and preschool; creative activities, games; internal and external recreational facilities; excursions; hiking; hygienic care, healthcare etc.
  • The educational program is developed as an appropriate and modern curriculum, built to serve the comprehensive development of preschool children. This program helps to develop the intellectual, linguistic, emotional, social, cognitive and physical development of preschool children in the educational process.

Facebook feed

Aurora flet për respektimin e standardeve dhe të drejtave të grave në punë gjatë pandemisë COVID-19

#MbrojtjaTëDrejtatNëPunëTëGraveDheVajzave
Ky post është në kuadrin e programit të drejtuar nga Kosova Women's Network, Gender Alliance for Development Center (GADC) dhe organizatave të tyre partnere @Albanian Community Centre - Qendra Komunitare në Koalicionin kunder Diskriminimit me mbështetje Financiare nga Komisioni Evropian dhe bashkëfinancuar nga Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (Sida)

Aurora talks about respecting the standards and women’s labour rights during the COVID-19 pandemic.

#ProtectingLabourRightsForWomenAndGirls
This post is in frame of program lead by Kosova Women's Network, Gender Alliance for Development Center and their partners, Community Development Center “Today for the Future” in the Coalition against Discrimination with the financial support from the European Union, co-funded by Swedish International Development Agency (Sida).
... See MoreSee Less

View on Facebook

📌#JETMIR -#youthstandingupfor #humanrights in #albania.

📌🤝Nje rrugetim sebashku per nje mjedis miqesor per femijet ne konflikt/risk me ligjin.

📌👍 #ecim #rritemi #seBashku #Sotperteardhmen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Promo Spots