Partners

Partners and donors:

 

logo       Volkshilfe Solidarität

 

logo  Austrian Development Cooperation

 

caritas        Caritas St. Pölten

 

kka_logo4c     Kultur Kontakt Austria

 

worldvision.brandmaster     World Vision

 

UNdp       UNDP

 

unwomen-logo-blue-transparentbackground-en       UN Women

 

Unicef_logo-2      UNICEF

 

download (1)      European Union

 

aweden      Sweden Embassy

 

Logo_OSFA-300x161        OSFA Foundation

 

mq1.jpg       REC Albania

 

Cuty of viewa logo cdc        City of Vienna

 

gizlogo-unternehmen-de-rgb-72 Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit

 

SavetheChildren        Save the children Albania

 

logo_koop   German Cooperation Deutsche Zusammenarbeit

 

rsz_weber_logo (1)             Western Balkans Enabling Project for Civil Society Monitoring of PAR

 

sK5keF3b_400x400          Institute for Democracy and Mediation

 

download (1)       Bread for the World

 

eed       Evangelischer Entwicklungsdienst

 

download (2)       Ministry of Agriculture, Rural Development and Water Administration

 

       Ministry of Health and Social Protection

 

small_logo_mk_bardh_e_zi_small     Ministry of Culture

 

images     Ministry of Education, Sport and Youth

 

Logo3             Human Rights in Democracy

 

sakt              Albanian National Training and Technical Assistance Resource Center

 

logo                  Municipalities of Tirana

 

bashkia                  Municipalities of Durrës

 

bashkia_puke_logo                  Municipalities of Pukë

 

Municipalities of  Shkodra, Lezha, Elbasan, Burrel, Korcë, Sarandë
Prefectures of Tirana, Durrës, Lezha, Shkodra
The Mechanism Network against Domestic Violence
Network of Environmental Services- SENIOR- A
Free and Fair Elections and Sustainable Democracy Coalition
The Promotion of Women and Youth in Politics Coalition
Gender Agenda Network for Rural Development in the Balkans
The Global Network of Innovative Campaigns against Gender Based Violence
Task Force on Gender Platform
European Network Against Racism and Discrimination
The Global Network of Youth in Service of the Community
State Universities of Social Sciences in Tirana and Durrës
Polis University
Academics of social sciences and law[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook feed

#Merrpjese, #Shprehu, #Vendos, #ZeriGrave, #LeaveNoOneBehind

📌Në dëgjesën e dytë publike me gratë dhe vajzat përmetare mbi prioritetet lokale dhe reflektimin e tyre në projektbuxhetin 2022, por dhe në planin afatmesëm 2022-2024, Kryetarja e Bashkisë znj. Alma Hoxha parashtroi prioritetet e Bashkisë. Nën moderimin e përfaqësueses së Rrjetit “Sot për të Ardhmen” znj. Fabiola Laço, si pjesë e nismës “Merr pjesë, Shprehu, Vendos” mbështetur nga UN Women, pjesëmarrëset diskutuan, vlerësuan dhe renditën prioritetet nën këndvështrimin e adresimit sa me të plotë të nevojave dhe përfshirjes së tyre.
👉 Kjo dëgjesë targetoi në mënyrë të veçantë nxitjen e punësimit, sipërmarrjen e grave dhe vajzave, forcimin e statusit të gruas në veprimtaritë ekonomike dhe sociale, si dhe bashkëpunimin ndërinstitucional. Shërbimi i Punësimit përfaqësuar nga Drejtoresha znj. Irida Arapaj parashtroi programet e përditësuara në mbështetje të grave dhe vajzave, si dhe mbështetjen financiare të parashikuar për veprimtari ekonomike.
📌 U theksua bashkëpunimi institucional midis Bashkisë dhe Shërbimit të Punësimit për mbështetjen e grave dhe vajzave në inisiativa ekonomike dhe gjithëpërfshirëse në zonë.

Bashkia Përmet-Faqja Zyrtare
UN Women Albania
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Sherbimi Kombetar i Punesimit
Albanian Community Centre - Qendra Komunitare
ZËRI I GRAVE NË BUXHET
... See MoreSee Less

View on Facebook

📌Ne Bashkine e Permetit, konsultimi i pare publik per draft Buxhetin 2021, u organizua me grate e vajzat , me informim e diskutime, drejtuar nga Kryetarja e Bashkise znj. Alma Hoxha , me facilitimin e QZHK #Sotperteardhmen, si dhe Drejtoren e drejtorise se Financave e Drejtoren e Sherbimit Social .
📌Numri i madh i pjesmarreseve, gra e vajza eshte nje arritje per nje buxhetim sa me gjinor dhe afer nevojave te tyre.

#Shprehu Bashkia Përmet-Faqja Zyrtare157UN Women Albaniase<Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale451">#Shprehu #VENDOS
#zërigrave #LeaveNoOneBehind
🤝 Bashkia Përmet-Faqja Zyrtare
🤝 UN Women Albania
🤝 Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
... See MoreSee Less

View on Facebook

Promo Spots