Men and Boys

burrat-dhe-djemte“Today for the Future” Network pays special attention to the involvement and engagement of men and boys in its fields of activity. To achieve the required changes in a society where equality is the key subject, the inclusion of men and boys in all aspects of the work that the Community Development Centers Network develops is quite important.
Men and boys are the main partners in the fight for gender equality; therefore they are involved in initiatives and concrete activities, such as “Men and Boys – part of the solution” and “Walking in her shoes”.
Men and boys are also an important part of the Family Year, being actively involved in enhancing their positive roles as husbands, fathers and brothers and for the progress of building a healthy family today for a better future tomorrow.
Very important for the community services is the inclusion of men and boys in community actions and initiatives such as the Initiating Group, initiatives to improve public and environmental services, community infrastructure, legalization process and drafting of plans for improvement of social conditions – those directly associated with good governance.
Men and boys are also engaged in support of the economic empowerment of women, to alleviate the differences between minorities and to promote the values of diversity.

Facebook feed

2 days ago

Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

Femijet jane shprese dhe e ardhmja prandaj puna me ta dhe per ta eshte motivi yne!
Kete 1 Qershor ne si QZHK "Sot per te Ardhmen" nen Projektin Besmira zgjedhim ta kremtojme ndryshme duke promovuar te drejtat e femijeve dhe prinderimin e mire permes puneve dhe projekteve qe femijet dhe prinderit kane realizuar se bashku!

Aktiviteti u përshendet nga:
Nenkryetari i Bashkise z. Kristjan Marku, Drejtori i Zyrës Vendore Arsimore Puke – Fushë Arrëz z. Pjetër Gjoni,
Znj. Dhurata Kristo, Shefe e Burimeve Njerezore - Bashkia Puke,
Z. Hasan Laci -piktor,
znj. Albana Lufi - Drejtoresh e shkolles Ndue Pjetri - Luf e Shtjefen Gjecovi - Gomsiqe si dhe nga
drejtorja Ekzekutive e SHIS znj. Roberta Profka dhe Presidenti i kesaj shoqate z. Eni Rika

Aktivitet i zhvilluar në kuadër të skemës së granteve të vogla të projektit “Promovimi i të drejtave të njeriut nëpërmjet arsimit gjithëpërfshirës dhe fuqizimit të Organizatave të Shoqërisë Civile Lokale” i financuar nga BE European Union in Albania dhe i zbatuar nga “Shoqata Internacionale për Solidaritetin në partneritet me Fondacionin AVSI dhe shoqatën Gruaja në Zhvillim Shkodër”.
#SHIS
#AVSI
#GruajaNëZhvillimShkodër
#eudnalbania
#ColoriPerLaPace
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

Besmira po ben pergatitjet e fundit per te mirepritur vizitoret e ekspozites sot :)

✅ Kur: 1 Qershor 2020
✅ Ora 🕚11.00 – 14.00 🕑
✅ Ku: Qendra eTurizmit dhe Zhvillimit Rural – Pukë

Aktivitet i zhvilluar në kuadër të skemës së granteve të vogla të projektit “Promovimi i të drejtave të njeriut nëpërmjet arsimit gjithëpërfshirës dhe fuqizimit të Organizatave të Shoqërisë Civile Lokale” i financuar nga BE European Union in Albania dhe i zbatuar nga “Shoqata Internacionale për Solidaritetin në partneritet me Fondacionin AVSI dhe shoqatën Gruaja në Zhvillim Shkodër”.
#SHIS
#AVSI
#GruajaNëZhvillimShkodër
#eudnalbania
#ColoriPerLaPace
... See MoreSee Less

View on Facebook

Promo Spots