Testimonials

Franka – trained through the SEED program

  Knowing, Loving, Having! How close and how far the reality of a person expecting change is these expressions. It is divine to feel the warmth of the hand that pulls you toward the path that is lost in your back yard …! And it is exactly this path that the Community Development Center “Today for

  >>>

  Bernard- Youth Group of “Today for the Future”

   “I am part of the youth group in the Network “Today for the Future”. As a boy, in the beginning I participated in debates on youth policy issues and was less attracted and interested to engage in other issues of the youth group like gender equality. It was an extraordinary campaign on the inclusion of

   >>>

   Paola- Volunteering Group of the Network “Today for the Future”

    “I am a student of Social Sciences and part of the youth volunteers at “Today for the Future”. It is an extraordinary experience. Along with other volunteers we give our contribution, which is not only greatly valued but I believe we have gained a different sense of altruism and dexterity in giving our contribution. We

    >>>

    Member of the community group in Durrës

     “It has been a while since we have moved to “Ish- Këneta” and despite the education, life in our family is difficult. I have the courage to talk about things that constantly go wrings, as I cannot cry in vain to my God. I am happy that with my energy, which I provide to the

     >>>

     L. B 11 years old, Rom Community

      “I love to come here. Both me and my younger sister come here as I am able to paint here, play the guitar, play with the computer and the teachers help me with my studies. My sister does not bother me as she joins her own group of toddlers and preschoolers or play games in

      >>>
      12

      Facebook feed

      1 week ago

      Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

      Rrjeti QZHK #Sotperteardhmen duke ju uruar nje vit te mbare 2021 , eshte prane jush me sherbime te specializuara, profesioniste e specialiste te fushes, (Y)

      "Të gjithë bashkë mund tia dalim për të adresuar dhunën në familje ☀️ jo vetem në kuadër të #16ditëvetëtëaktivizmit kunder dhunes me Bazë Gjinore 🚻 por cdo dite .‼️

      Le të vijojmë të ndërmarrim veprime përtej ditëve portokalli!
      #OrangeTheWorld.
      #Dëgjo
      #Beso
      #Mbështet
      #OrangeTheWorld
      #bejeBotenPortokalli
      ... See MoreSee Less

      View on Facebook

      1 week ago

      Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

      📍 Kengetari i njohur, Aurel Thellimi ,Ambasador i vullnetit të mirë për barazinë gjinore,ne kete fillim te vitit 2021, kontribuon si figure e stereotip pozitiv ne skene, duke kenduar, 🎤si dhe ne daljet e tij ne publik e ne media🎧.
      📍Por edhe sot ndan me ne nje moment familjar te jetes ne çift,👨‍👩‍👧 se si se bashku me shoqen e tij te jetes ne këtë kohë të vështirë pandemie,kalojne kohe cilesore nepermjet sportit ne kodrat e liqenit⛹️‍♀️
      📍 Pandemia globale COVID-19 🦠 shkaktoi krizë të strukturave sociale e mirëqenies së individit si dhe vuri në sprovë marrëdheniet në familje, duke thelluar në menyrë drastike pabarazitë ekzistuese, nën stresin e riskut për jetën, sidomos duke e ngarkuar akoma më shumë gruan ne punën brenda familjes.😷🚻
      🙏Shpresojmë që cdo burrë e grua, ta gjejë veten në këtë marrëdhenie të shëndetshme 👍
      #degjo #Beso #Mbeshtet
      🤝 UNDP Albania
      🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
      👍 Aurel Thellimi 🙏
      ... See MoreSee Less

      View on Facebook

      Promo Spots