References

National Agency for Vocational Education, Training and Qualification

  The Community Development Center “Today for the Future” is a serious and high professional partner in the field of curriculum development for vocational training. Based on this experience and its expertise level, the two curricula drawn up by the CDC under the SEED Albania, the Hosts and the Life and Entrepreneurship Training Curriculum, which are

  >>>

  Avon Foundation dhe Future without Violence

   “We appreciate the “Today for the Future” Community Development Center for the innovative use of communication in the campaign to prevent and compete violence against women and children everywhere in the world,” said Esta Soler, “Futures Without Violence” President and Founder. “Since the launch of the X-Change Communications Edition, we are constantly impressed by the

   >>>

   Woman of the Year 2014

    The “Woman of the Year” initiative began in 2014 by the Coalition for Women and Youth in Politics in cooperation with the Human Rights House / CRCA Albania and with the support of Olof Palme International Center, and aims to strengthen the cause of rights and advancement of women and girls in Albania as a

    >>>

    Ministry of Social Welfare and Youth

     “One of the serious partners of the Ministry is the Community Development Center “Today for the Future” and based on the Cooperation Agreement and in line with their priorities and their mission we cooperate in the designing, implementation and promotion of various programs and projects for strengthening women and youth, gender mainstreaming and employment.” (Ministry

     >>>

     Bayerisches Fernsehen and Deutsche Welle

      Bayerisches Fernsehen and Deutsche Welle collaborate with “Today for the Future” for the realization of the documentary “Controversial but courageous – Albanian women struggle for their future”. http://www.br.de/fernsehen/bayerisches-fernsehen/sendungen/nachbarn/albanien-frauen-unterdrueckung-100.html http://www.dw.com/en/albania-the-new-womens-movement/av-17683885

      >>>
      123

      Facebook feed

      1 week ago

      Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

      Rrjeti QZHK #Sotperteardhmen duke ju uruar nje vit te mbare 2021 , eshte prane jush me sherbime te specializuara, profesioniste e specialiste te fushes, (Y)

      "Të gjithë bashkë mund tia dalim për të adresuar dhunën në familje ☀️ jo vetem në kuadër të #16ditëvetëtëaktivizmit kunder dhunes me Bazë Gjinore 🚻 por cdo dite .‼️

      Le të vijojmë të ndërmarrim veprime përtej ditëve portokalli!
      #OrangeTheWorld.
      #Dëgjo
      #Beso
      #Mbështet
      #OrangeTheWorld
      #bejeBotenPortokalli
      ... See MoreSee Less

      View on Facebook

      1 week ago

      Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

      📍 Kengetari i njohur, Aurel Thellimi ,Ambasador i vullnetit të mirë për barazinë gjinore,ne kete fillim te vitit 2021, kontribuon si figure e stereotip pozitiv ne skene, duke kenduar, 🎤si dhe ne daljet e tij ne publik e ne media🎧.
      📍Por edhe sot ndan me ne nje moment familjar te jetes ne çift,👨‍👩‍👧 se si se bashku me shoqen e tij te jetes ne këtë kohë të vështirë pandemie,kalojne kohe cilesore nepermjet sportit ne kodrat e liqenit⛹️‍♀️
      📍 Pandemia globale COVID-19 🦠 shkaktoi krizë të strukturave sociale e mirëqenies së individit si dhe vuri në sprovë marrëdheniet në familje, duke thelluar në menyrë drastike pabarazitë ekzistuese, nën stresin e riskut për jetën, sidomos duke e ngarkuar akoma më shumë gruan ne punën brenda familjes.😷🚻
      🙏Shpresojmë që cdo burrë e grua, ta gjejë veten në këtë marrëdhenie të shëndetshme 👍
      #degjo #Beso #Mbeshtet
      🤝 UNDP Albania
      🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
      👍 Aurel Thellimi 🙏
      ... See MoreSee Less

      View on Facebook

      Promo Spots