News

Run 4 Education – Puke

  For the second year in a row, children and young people will run for a good cause. On Saturday, the 14th of  September, the “Run 4 Education” will take place in Pukë. While the participants are enjoying the route through the city center and along the lake side, the community will come together and cheer

  >>>

  PUKISS Children’s Festival 2019

   From July 26-28 2019, the main square in Puka was filled with children playing, handcrafting, cycling and dancing. It was time for our first PUKISS children’s festival! We watched impressive performances by a theatre group, a circus and a puppet theatre. For the brave ones, the fear room in the community center was the highlight

   >>>

   Proposal for work (May 2019)

    Community Development Center “Today for the Future” invites you to submit a proposal for works related to the establishment of the “CENTER FOR TOURISM AND RURAL DEVELOPMENT”. CDC –TFF through SEED step II requires the provision of works for adaptation and renovation to internal premises for the establishment of the “CENTER FOR TOURISM AND RURAL

    >>>

    Tear off the mask, speak up!

     The 16 Day of Activism against Gender-Based Violence Campaign was opened by the Network of Community Development Centers “Today for the Future” in Durrës, with the event “Tear off the mask, speak up” with the slogan “Leave no one behind: end Violence Against Women and Girls!” This event marked the official launch of the National

     >>>

     Facebook feed

     📌Si funksionon Mekanizmi i Referimit te Rasteve te Dhunes ne Familje.
     📌 Informohu, ndergjegjesohu,📢 jeto nje jete pa dhune ne nje familje te shendetshme 👩‍👩‍👧‍👦🏡
     👉Nese perjeton dhune, mos hezito , raporto, denonco (Y)
     👉#Sotperteardhmen eshte prane jush me keshillim psikologjik, ligjor e me tej,
     ☎️Telefono telefonin falas 08009888
     📞 linjen kombetare 116/17Dy vjet nga nisja e programit të përbashkët të OKB-së kundër dhunës ndaj grave, pothuajse të gjitha bashkitë në 🇦🇱 kanë një mekanizëm të dedikuar për të mbrojtur dhe mbështetur të mbijetuarat e dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore.

     Forcimi dhe ngritja e kapaciteteve të tyre është një nga qëllimet e këtij programi që po zbatojmë së bashku me UNDP Albania dhe UNFPA Albania, me fonde nga qeveria e Suedisë.

     ow.ly/AcwD30q86SE

     Embassy of Sweden in Tirana
     United Nations Albania
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     🌨 Ne ditet e acarta te janarit,❄️☃️ nese shkoni ne Alpet e Shqiperise per nje fundjave, do ju sygjerojme te ndalonin ne Tamare.
     👉Tamara destinacion fantastik per t'e pushuar, oaz ne mes Alpeve!.
     👉Nepermjet nje cikli videosh mbeshtetur nga Giz Albania, ju prezantojme me disa destinacione, banore te malesive qe ju japin sherbime te ndryshme ne guest house, guida malore, bar e restorante etj qe te kaloni pushime te sigurta e te kenaqshme (Y)
     👉si dhe direkt me Highlanders, bijte e maleve, qe do takoni .
     Ky eshte Ndue Bunjaj qe ju sherben pije tradicionale prodhuar nga bimesia e Alpeve .
     🤝 GIZ Albania
     🤝 Sustainable Rural Development
     🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
     🤝 Bashkia Malësi e Madhe
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     Promo Spots