Rast migrator i ndihmuar në punësim

    “Ndryshimi më i rëndësishëm për mua ishte fillimi i një pune të përshtatshme për kushtet e mia shëndetësore dhe me të cilën ndjehem kaq mirë! Faleminderit për ndihmën!”

    (D.V 47 vjeç – rast migrator nga Mirdita në Durrës, me probleme shëndetësore që e pengonin në lëvizje, e ndihmuar nga “Sot për të Ardhmen”. Ajo është trajnuar në rrobaqepësi dhe është pajisur për të punuar e pavarur.)