Referencat

Bashkia Pukë

  “Sot për të Ardhmen” është shumë aktive në Pukë me qendrën komunitare ku ofron trajnime, sesione ndërgjegjësimi, shërbime sociale për gratë, të rinjtë, fëmijët dhe moshën e tretë, aktivitete sociale dhe kulturore, ndërgjegjësim komunitar etj. Organizata punon në mënyrë aktive..

  >>>

  Bashkia Lezhë

   Bashkia Lezhë dhe Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” bashkëpunojnë për përmirësimin e aksesit në tregun e punës për gratë dhe të rinjtë, për zbutjen e papunësisë dhe përmirësimin e dialogut social dhe shërbimeve komunitare alternative bazuar në..

   >>>
   123

   Facebook feed

   Situata aktuale mund të jetë stresuese për shumë nga ne. Disa nuk dinë si të veprojnë, të tjerët ndjehen të vetmuar dhe të tjerë ndihen nervoz nga kjo situatë.
   Psikologë me eksperiencë nga ekipi i SOT PËR TË ARDHMEN mund t'ju ndihmojnë përmes telefonit PA PAGESË 0800 9888 dhe në internet përmes facebook-ut, për të gjithë ata që kërkojnë ndihmë për problemet personale, konfliktet sociale, pyetje, çështje arsimore etj.

   Telefoni i Gjelbër 0800 9888
   Ora 10.00 - 13.00

   #DoIaDalim #solidaritet #rrineshtepi
   ... See MoreSee Less

   View on Facebook

   Elsa na jep te gjitheve nje mesazh te rendesishem mbi te drejtat e femijeve 👏👏👏👏
   Nuk e lejon merzitjen ti afrohet ne keto kohe, ajo lexon dhe punon se si ajo dhe femijet e tjere mund te gezojne te drejtat e tyre!
   #kohecilesore #tedrejtatefemijeve #edukimibashkemoshatareve

   Në kuadër të skemës së granteve të vogla të projektit “Promovimi i të drejtave të njeriut nëpërmjet arsimit gjithëpërfshirës dhe fuqizimit të Organizatave të Shoqërisë Civile Lokale” i finanucar nga BE dhe i zbatuar nga “Shoqata Internacionale për Solidaritetin në partneritet me Fonacionin AVSI dhe shoqatën Gruaja në Zhvillim Shkodër”.
   @SHIS @AVSI
   @eudnalbania #SotperteArdhmen #Coloridellapace
   ... See MoreSee Less

   View on Facebook

   Spote Promocionale