Referencat

Komisioni Parlamentar per Ceshtjet Sociale Shendetesore

  Komisioni Parlamentar per Çeshtjet Sociale dhe Shendetesore ka kryer takimin e rradhës në ambientet e “Sot per te Ardhmen” me mbeshtetjen e Bashkise Durres me pjesëmarrës përveç deputeteve edhe anëtarët e rrjetit të Reagimit të Koordinuar Kundër Dhunës në Marrëdhëniet..

  >>>

  Prefekti i Qarkut Durrës

   “Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” ofron shërbimet e saj në ndihmë të shtresave në nevojë në Durrës, duke qenë një nga bashkëpunëtorët e Institucionit të Prefektit për zbutjen e problemeve sociale. Ajo ofron shërbime publike komunitare për..

   >>>

   Emisioni “Shqip”

    Ne emisionin “Shqip” nga Rudina Xhunga të“Top Channel TV” diskutohet ne lidhje me vrasjet e grave si pasoje e dhunes ne marredheniet familjare, në bashkëpunim me “Sot për të Ardhmen”..

    >>>

    Forumi i NGO-ve në Gjenevë – Beijing +20

     Qendra per Zhvillim Komunitar “Sot per te Ardhmen” së bashku më disa pjesëmarrës të tjerë të përzgjedhur nga UN Women Albania, përfaqësojnë Shqipërinë në Forumin e NGO-ve në Gjenevë – Beijing +20 dh e në Inter-Governmental meeting for Beijing +20...

     >>>

     Bashkia Tiranë

      “Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” është partner i rëndësishëm i Bashkisë Tiranë në lidhje me shërbimet sociale si mbështetje psikologjike, ligjore, ngritje kapacitetesh etj, si dhe në lidhje me angazhimin në ndërgjegjësimin qytetar përmes ndërhyrjeve dhe fushatave..

      >>>

      Bashkia Durrës

       “Sot për të Ardhmen” është një partner i rëndësishëm në bashkëpunimin tonë dhe të drejtorive të ndryshme në përqasjen institucionale dhe në rekomandimet dhe mbështetjen e dhënë për arritjen e politikave sociale ndaj grupeve në nevojë. Bashkia Durrës beson se..

       >>>

       Facebook feed

       Situata aktuale mund të jetë stresuese për shumë nga ne. Disa nuk dinë si të veprojnë, të tjerët ndjehen të vetmuar dhe të tjerë ndihen nervoz nga kjo situatë.
       Psikologë me eksperiencë nga ekipi i SOT PËR TË ARDHMEN mund t'ju ndihmojnë përmes telefonit PA PAGESË 0800 9888 dhe në internet përmes facebook-ut, për të gjithë ata që kërkojnë ndihmë për problemet personale, konfliktet sociale, pyetje, çështje arsimore etj.

       Telefoni i Gjelbër 0800 9888
       Ora 10.00 - 13.00

       #DoIaDalim #solidaritet #rrineshtepi
       ... See MoreSee Less

       View on Facebook

       Elsa na jep te gjitheve nje mesazh te rendesishem mbi te drejtat e femijeve 👏👏👏👏
       Nuk e lejon merzitjen ti afrohet ne keto kohe, ajo lexon dhe punon se si ajo dhe femijet e tjere mund te gezojne te drejtat e tyre!
       #kohecilesore #tedrejtatefemijeve #edukimibashkemoshatareve

       Në kuadër të skemës së granteve të vogla të projektit “Promovimi i të drejtave të njeriut nëpërmjet arsimit gjithëpërfshirës dhe fuqizimit të Organizatave të Shoqërisë Civile Lokale” i finanucar nga BE dhe i zbatuar nga “Shoqata Internacionale për Solidaritetin në partneritet me Fonacionin AVSI dhe shoqatën Gruaja në Zhvillim Shkodër”.
       @SHIS @AVSI
       @eudnalbania #SotperteArdhmen #Coloridellapace
       ... See MoreSee Less

       View on Facebook

       Spote Promocionale