Referencat

Avon Foundation dhe Future without Violence

  “Ne e vlerësojmë Qendrën për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” për përdorimin inovativ të komunikimit në fushatën për parandalimin dhe përfundimin e dhunës ndaj grave dhe fëmijëve në çdo cep të botës” tha Esta Soler, Futures Without Violence, Presidente..

  >>>

  Gruaja e Vitit 2014

   Inisiativa “Gruaja e Vitit” filloi në 2014 nga Koalicioni për Gratë dhe të Rinjtë në Politikë në bashkëpunim me Shtëpia e të Drejtave të Njeriut/CRCA Shqipëri dhe me mbështetjen e Olof Palme International Center, dhe ka për qëllim fuqizimin e..

   >>>

   Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

    “Një nga partnerët seriozë të Ministrisë është dhe Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” dhe bazuar në Marrëveshjen e Bashkëpunimit dhe në përputhje me prioritetet dhe misionin e tyre bashkëpunojnë në hartimin, zbatimin dhe promovimin e programeve dhe..

    >>>

    Bayerisches Fernsehen and Deutsche Welle

     Bayerisches Fernsehen and Deutsche Welle collaborate with “Today for the Future” for the realization of the documentary “Controversial but courageous – Albanian women struggle for their future”. http://www.br.de/fernsehen/bayerisches-fernsehen/sendungen/nachbarn/albanien-frauen-unterdrueckung-100.html http://www.dw.com/en/albania-the-new-womens-movement/av-17683885..

     >>>
     123

     Facebook feed

     📌 Ngjyrosim verën - kampi veror 2020 🌞☀️ vazhdon

     📌 Kampi veror #NgjyrosimVeren 🌞☀️ sjell gezim e plot lojera per femijet ne freskine e pyjeve:
     - duke qendruar prane natyres,
     -duke pasur vetem grupe te vogla me.numer te kufizuar 🚷 ,
     -duke marre te gjitha masat mbrojtese 🦠🧹🧼 e
     - duke u argetuar me nje kalendar aktivitetesh ne natyre 🤾‍♂️🚣‍♀️!

     📌 #dojadalim #kampiVeror #argetohemitesigurt #femije #PushimeVerore

     Qendra Komunitare Puke Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen" Caritas St. Pölten & NÖ-West
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     3 days ago

     Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

     📌#DiskriminimiBënDëm #PunëPaDiskriminimMbrojtja e grave dhe vajzave nga diskriminimi në punë, merr rëndësi të veçantë me hapjen graduale të ekonomisë. Institucionet në bashkinë Lezhë koordinojnë veprimtarinë e tyre në bashkëpunim me partnerë socialë dhe privatë. 🤝
     📌 Ndërgjegjësim dhe raportim të diskriminimit, respektim të standardeve dhe promovim të punës së denjë për gra dhe vajza. 📢
     #MbrojtjaTëDrejtatNëPunëTëGraveDheVajzave

     📌 Ky post është krijuar me mbështetje Financiare nga Komisioni Evropian dhe bashkëfinancuar nga Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (Sida). Përmbajtja e këtij postimi është vetëm përgjegjësi e Kosova Women's Network dhe Qendra për zhvillim Komunitar "Sot për të Ardhmen", Gender Alliance for Development Center (GADC) , partnere në Koalicionin kunder Diskriminimit dhe në asnjë mënyrë nuk pasqyron qëndrimin zyrtar të BE apo SIDA.
     Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen" Bashkia Lezhe
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     Spote Promocionale