Lajme

Trajnimi i perspektivës gjinore dhe dialogu social

  Në Pukë u mbyll seria e trajnimeve për qeverisjen vendore dhe grupet komunitare mbi sherbimet publike për punësimin e grave dhe të rinjve. Seria e trajnimeve është zhvilluar në Lezhë Shkodër dhe Pukë me qëllim ofrimin e informacionit për punonjëset/it..

  >>>

  Zgjedhjet Vendore 2015

   Përpos angazhimit për të lobuar dhe advokuar për çështje që i përkasin prioriteteve të drejtpërdrejta të punës së “Sot për të Ardhmen”, angazhimi në mirëqeverisje dhe bashkëpunim institucional shtrihet në sigurimin dhe ushtrimin e të drejtës qytetare drejtëpërsëdrejti në qeverisje..

   >>>

   Takim në Parlamentin Austriak

    Në kuadër të Partneritetit të Ballkanit Perëndimor, Volkshilfe Solidarität organizoi së bashku me Parlamentin Austriak një vizitë pritje, për të diskutuar mbi strategjitë e zhvillimit e mbështetjes së Ballkanit Perëndimor. Ky takim u vijua me prezantimin e strategjisë së Kooperacionit..

    >>>

    Facebook feed

    📌Si funksionon Mekanizmi i Referimit te Rasteve te Dhunes ne Familje.
    📌 Informohu, ndergjegjesohu,📢 jeto nje jete pa dhune ne nje familje te shendetshme 👩‍👩‍👧‍👦🏡
    👉Nese perjeton dhune, mos hezito , raporto, denonco (Y)
    👉#Sotperteardhmen eshte prane jush me keshillim psikologjik, ligjor e me tej,
    ☎️Telefono telefonin falas 08009888
    📞 linjen kombetare 116/17Dy vjet nga nisja e programit të përbashkët të OKB-së kundër dhunës ndaj grave, pothuajse të gjitha bashkitë në 🇦🇱 kanë një mekanizëm të dedikuar për të mbrojtur dhe mbështetur të mbijetuarat e dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore.

    Forcimi dhe ngritja e kapaciteteve të tyre është një nga qëllimet e këtij programi që po zbatojmë së bashku me UNDP Albania dhe UNFPA Albania, me fonde nga qeveria e Suedisë.

    ow.ly/AcwD30q86SE

    Embassy of Sweden in Tirana
    United Nations Albania
    ... See MoreSee Less

    View on Facebook

    🌨 Ne ditet e acarta te janarit,❄️☃️ nese shkoni ne Alpet e Shqiperise per nje fundjave, do ju sygjerojme te ndalonin ne Tamare.
    👉Tamara destinacion fantastik per t'e pushuar, oaz ne mes Alpeve!.
    👉Nepermjet nje cikli videosh mbeshtetur nga Giz Albania, ju prezantojme me disa destinacione, banore te malesive qe ju japin sherbime te ndryshme ne guest house, guida malore, bar e restorante etj qe te kaloni pushime te sigurta e te kenaqshme (Y)
    👉si dhe direkt me Highlanders, bijte e maleve, qe do takoni .
    Ky eshte Ndue Bunjaj qe ju sherben pije tradicionale prodhuar nga bimesia e Alpeve .
    🤝 GIZ Albania
    🤝 Sustainable Rural Development
    🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
    🤝 Bashkia Malësi e Madhe
    ... See MoreSee Less

    View on Facebook

    Spote Promocionale