Lajme

Pozicion Pune Vakant – Financier/e

  Vendodhja:          Tiranë Punëdhënës:       “Sot për të Ardhmen” – Qendra për Zhvillim Komunitar Tipi Kontratës:   Me kohë të pjesshme ____________________________________________________ “Sot Për të Ardhmen” “Sot për të Ardhmen” është rrjet lider në Shqipëri..

  >>>

  Fjongo kundër Dhunës me Bazë Gjinore

   Në kuadër të Fushatës Ndërkombëtare të Aktivizmit kundër Dhunës me Bazë Gjinore, dhe si pjesë aktive e Rrjetit të Reagimit të Koordinuar kundër Dhunës në Familje në qytetin e Tiranës dhe Durrësit, Rrjeti i Qendrave për Zhvillim Komunitar “Sot për..

   >>>

   Lumturia fillon me Familjen

    Rrjeti i Qendrave për Zhvillim Komunitare “Sot për të Ardhmen” në bashkëpunim me partnerë të tjerë në Durrës, rifillon programin vjetor “Lumturia fillon në Familje”. Programi synon forcimin dhe ndërtimin e familjeve të shëndetshme, ku mbizotëron dashuria, komunikimi dhe vullneti..

    >>>

    ManiFest 5♀/5♂

     Në vijim të punës për arritjen e barazisë gjinore në Shqipëri, Rrjeti i Qendrave për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen”, përpos aktiviteteve te zhvilluara çdo muaj më datë 25 – Dita Portokalli, starton Fushatën e Aktivizmit kundër Dhunës me..

     >>>

     Shkolla e Artit në QZHK “Sot për të Ardhmen”

      Vazhdon Shkolla e Artit në QZHK “Sot për të Ardhmen” në Durrës. Ky projekt u ka dhënë mundësinë fëmijëve pjesëmarrës të rrisin aftësitë e tyre: – sociale duke trajtuar probleme që lidhen me to, me familjen dhe komunitetin përreth për..

      >>>

      Kampi Veror për të rinjtë dhe fëmjët

       “Sot për të Ardhmen” nis kampet verore për të rinjtë dhe fëmijët në qendrat komunitare Durrës dhe Pukë, të shtrira gjatë periudhës Korrik – Gusht 2015. Kampi veror synon të rrisë ndërveprimin midis fëmijëve dhe të rinjve si dhe të..

       >>>

       Facebook feed

       📌Te rinjte🙋🙋‍♂️ e Projektit #Jetmir flasin e diskutojne për marredheniet e tyre me familjen, mesuesit, shoket per t'u larguar nga perqasja problematike, menaxhuar stresin e konfliktin e kerkuar ndihme ne specialistet e intitucionet perkatese👍
       #ecimrritemisëbashku
       #YouthStandingUpForHumanRights
       #Be
       #Sotperteardhmen #femijerieshendetshme #perinteresinmetelartetefemijes #temiturnekonfliktmeligjin #pertedrejtatembrojtjenefemijes👍👩‍🦰👨‍🦰
       🤝 World Vision in Albania and Kosovo
       🤝 European Union in Albania
       🤝 Albanian Community Centre - Qendra Komunitare
       🤝 Shkolla 14 NENTORI
       ... See MoreSee Less

       View on Facebook

       🇦🇱 Vullneti lëviz njerëzit drejt përgjegjësisë së përbashkët!” 👍 Ndjehemi me te fuqishem kur punojme te gjithe sebashku ! Ishte nje eksperience frymezuese e motivuese !

       🇪🇺 Willpower moves people towards a common responsibility!”
       ... See MoreSee Less

       View on Facebook

       Spote Promocionale