Lajme

SEED – Kurrikula për Bujtinat

  Në kuadër të programit SEED “Mbështetje per Zhvillimin e Edukimit dhe Punësimit Shqipëri, Kosovë, Serbi”, QZHK “Sot për të Ardhmen” në bashkëpunim me Agjensinë Kombëtare të Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve, dhe mbështetjen e Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë punoi me grupin e ekspertëve për hartimin e kurrikulës së parë në Shqipëri mbi Bujtinat.

  >>>

  8 Mars – Dita Ndërkombëtare e Gruas

   Më 8 Mars, në Ditën Ndërkombëtare të Grave, thirrja për të respektuar të drejtat e tyre kumbon më fort. Të zotuar për të luftuar Dhunën ndaj Grave e Vajzave dhe arritjen e Barazisë Gjinore, institucionet e Mekanizmit të Referimit kundër..

   >>>

   Drejtësia për të Miturit

    Puna me fëmijët dhe prindërit vijon me fokusin në programin “Drejtësia për të Miturit”. Në kuadrin e këtij programi do të startojnë trajnimet me fëmijë, të rinj dhe prindër në Tiranë, Durrës dhe Pukë mbi njohjen dhe respektimin e ligjeve,..

    >>>

    Pozicion Pune Vakant – Jurist/e (Avokat/e)

     Vendodhja:           Tiranë, Durrës, Pukë Punëdhënës:        “Sot për të Ardhmen” – Qendra Për Zhvillim Komunitar Referenca:            Programi “Drejtësia për Minorët” Tipi Kontratës:     Me kohë të pjesshme, Shkurt..

     >>>

     Facebook feed

     📌Te rinjte🙋🙋‍♂️ e Projektit #Jetmir flasin e diskutojne për marredheniet e tyre me familjen, mesuesit, shoket per t'u larguar nga perqasja problematike, menaxhuar stresin e konfliktin e kerkuar ndihme ne specialistet e intitucionet perkatese👍
     #ecimrritemisëbashku
     #YouthStandingUpForHumanRights
     #Be
     #Sotperteardhmen #femijerieshendetshme #perinteresinmetelartetefemijes #temiturnekonfliktmeligjin #pertedrejtatembrojtjenefemijes👍👩‍🦰👨‍🦰
     🤝 World Vision in Albania and Kosovo
     🤝 European Union in Albania
     🤝 Albanian Community Centre - Qendra Komunitare
     🤝 Shkolla 14 NENTORI
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     🇦🇱 Vullneti lëviz njerëzit drejt përgjegjësisë së përbashkët!” 👍 Ndjehemi me te fuqishem kur punojme te gjithe sebashku ! Ishte nje eksperience frymezuese e motivuese !

     🇪🇺 Willpower moves people towards a common responsibility!”
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     Spote Promocionale