Lajme

Drejtësia restauruese, sfida për shoqërinë shqiptare

  Takim i drejtpërdrejtë me institucionet ligjvënëse dhe zbatuese për të diskutuar çështje të së drejtës ligjore të të miturve, jo vetëm për të qënë të mbrojtur nga ligji por edhe për të ditur detyrimet e tyre ndaj ligjit. Çfarë duhet..

  >>>

  Thirrje për Koncept ide – Grante të vogla SEED Shqipëri

   Rrjeti “Sot për të Ardhmen” shpall thirrjen për Koncept Ide, nga “SEED Albania – Support of Educational and Employment Development in Albania” (SEED Shqipëri – Mbështetje për Zhvillimin e Edukimit dhe Punësimit në Shqipëri). Qëllimi i thirrjes është të përmirësojë..

   >>>

   SEED – Cikli i Trajnimeve të aftësimit në jetë

    Në kuadër të programit SEED “Mbështetje per Zhvillimin e Edukimit dhe Punësimit Shqipëri, Kosovë, Serbi”, në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Formimit Profesional Shkodër, Bashkitë Shkodër, Pukë dhe Lezhë, Zyrat e Punës, dhe mbështetjen e Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe..

    >>>

    Facebook feed

    📌Si funksionon Mekanizmi i Referimit te Rasteve te Dhunes ne Familje.
    📌 Informohu, ndergjegjesohu,📢 jeto nje jete pa dhune ne nje familje te shendetshme 👩‍👩‍👧‍👦🏡
    👉Nese perjeton dhune, mos hezito , raporto, denonco (Y)
    👉#Sotperteardhmen eshte prane jush me keshillim psikologjik, ligjor e me tej,
    ☎️Telefono telefonin falas 08009888
    📞 linjen kombetare 116/17Dy vjet nga nisja e programit të përbashkët të OKB-së kundër dhunës ndaj grave, pothuajse të gjitha bashkitë në 🇦🇱 kanë një mekanizëm të dedikuar për të mbrojtur dhe mbështetur të mbijetuarat e dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore.

    Forcimi dhe ngritja e kapaciteteve të tyre është një nga qëllimet e këtij programi që po zbatojmë së bashku me UNDP Albania dhe UNFPA Albania, me fonde nga qeveria e Suedisë.

    ow.ly/AcwD30q86SE

    Embassy of Sweden in Tirana
    United Nations Albania
    ... See MoreSee Less

    View on Facebook

    🌨 Ne ditet e acarta te janarit,❄️☃️ nese shkoni ne Alpet e Shqiperise per nje fundjave, do ju sygjerojme te ndalonin ne Tamare.
    👉Tamara destinacion fantastik per t'e pushuar, oaz ne mes Alpeve!.
    👉Nepermjet nje cikli videosh mbeshtetur nga Giz Albania, ju prezantojme me disa destinacione, banore te malesive qe ju japin sherbime te ndryshme ne guest house, guida malore, bar e restorante etj qe te kaloni pushime te sigurta e te kenaqshme (Y)
    👉si dhe direkt me Highlanders, bijte e maleve, qe do takoni .
    Ky eshte Ndue Bunjaj qe ju sherben pije tradicionale prodhuar nga bimesia e Alpeve .
    🤝 GIZ Albania
    🤝 Sustainable Rural Development
    🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
    🤝 Bashkia Malësi e Madhe
    ... See MoreSee Less

    View on Facebook

    Spote Promocionale