Lajme

Për çdo fëmijë, shpresë!

  Ela është një talent në muzikën folkloristike, por për të ndjekur ëndërrën e saj për t’u bërë një artiste, asaj i duhet të bëjë 16 kilometra nga shtëpia e saj për në Qendrën e Zhvillimit Komunitar “Sot për të Ardhmen”..

  >>>

  Vëri Gishtin Kokës! Jo më Dhunë!

   Në kuadrin e fushatës ndërkombëtare të “16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës”, me motot “Unë zgjedh të jetoj pa dhunë”, “Vëri gishtin kokës! Jo më dhunë!” dhe “Të kontribuojmë për rastet e dhunës”, Rrjeti “Sot për të Ardhmen” ju fton..

   >>>

   Vëri Gishtin Kokës! Jo më Dhunë!

    veri-gishtin-kokes-jo-me-dhune_ftesa-dhe-programi_cdc-tff_10-dhjetor-2016_teg-tirana-1  veri-gishtin-kokes-jo-me-dhune_ftesa-dhe-programi_cdc-tff_10-dhjetor-2016_teg-tirana-1

    >>>

    Nxitja dhe promovimi i inisiativave të grave rurale

     Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Grave Rurale, u zhvillua në Qendrën Komunitare “Sot për të Ardhmen” Ish-Kënetë, Durrës, takimi me Gratë Rurale Durrës, nga Rrjeti “Sot për të Ardhmen” në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Ministrinë..

     >>>

     Facebook feed

     📌Si funksionon Mekanizmi i Referimit te Rasteve te Dhunes ne Familje.
     📌 Informohu, ndergjegjesohu,📢 jeto nje jete pa dhune ne nje familje te shendetshme 👩‍👩‍👧‍👦🏡
     👉Nese perjeton dhune, mos hezito , raporto, denonco (Y)
     👉#Sotperteardhmen eshte prane jush me keshillim psikologjik, ligjor e me tej,
     ☎️Telefono telefonin falas 08009888
     📞 linjen kombetare 116/17Dy vjet nga nisja e programit të përbashkët të OKB-së kundër dhunës ndaj grave, pothuajse të gjitha bashkitë në 🇦🇱 kanë një mekanizëm të dedikuar për të mbrojtur dhe mbështetur të mbijetuarat e dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore.

     Forcimi dhe ngritja e kapaciteteve të tyre është një nga qëllimet e këtij programi që po zbatojmë së bashku me UNDP Albania dhe UNFPA Albania, me fonde nga qeveria e Suedisë.

     ow.ly/AcwD30q86SE

     Embassy of Sweden in Tirana
     United Nations Albania
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     🌨 Ne ditet e acarta te janarit,❄️☃️ nese shkoni ne Alpet e Shqiperise per nje fundjave, do ju sygjerojme te ndalonin ne Tamare.
     👉Tamara destinacion fantastik per t'e pushuar, oaz ne mes Alpeve!.
     👉Nepermjet nje cikli videosh mbeshtetur nga Giz Albania, ju prezantojme me disa destinacione, banore te malesive qe ju japin sherbime te ndryshme ne guest house, guida malore, bar e restorante etj qe te kaloni pushime te sigurta e te kenaqshme (Y)
     👉si dhe direkt me Highlanders, bijte e maleve, qe do takoni .
     Ky eshte Ndue Bunjaj qe ju sherben pije tradicionale prodhuar nga bimesia e Alpeve .
     🤝 GIZ Albania
     🤝 Sustainable Rural Development
     🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
     🤝 Bashkia Malësi e Madhe
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     Spote Promocionale