Lajme

Grise Maskën, Fol!

  Fushata e 16 Ditëve të Aktivizmit kundër Dhunës me Bazë Gjinore dhe Dhunës në Familje u hap nga Rrjeti i Qendrave për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” në Durrës, me eventin “Grise Maskën, Fol” me sloganin “Mos lër pas askënd! Fund..

  >>>

  Manifestimi Kundër Dhunës në Familje dhe Vrasjes së Grave

   Në mbështetje të rasteve të dhunës në familje dhe për të protestuar ndaj vrasjes së Fildes Hafizi, u organizua Manifestimi Kundër Dhunës në Familje dhe Vrasjes së Grave, në sheshin Skënderbej. Nën iniciativën e një grupi organizatash të shoqërisë civile, u bashkuan..

   >>>

   ANKAND – Shitje makine

    Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” në Tiranë shet një Makinë SKODA YETI nëpërmjet ankandit. Ky ankand do të aktivizohet për një periudhë 3 javore, nga data: 09/09/2017 deri më 28/09/2017, ora 17:00. Makina SKODA YETI do të..

    >>>

    Njohja dhe ndërgjegjësimi mbi shërbimet mjedisore

     Rrjeti “Sot për të Ardhmen” organizoi në qendrën komunitare në Durrës, workshopin “Njohja dhe ndërgjegjësimi mbi shërbimet mjedisore dhe menaxhimin e mbetjeve urbane të të rinjve”, si pjesë e programit Mbështetje për organizatat mjedisore të shoqërisë civile në Shqipëri (SENiOR-II)..

     >>>

     Prezantimi i Platformës EPALE

      Në ambientet e QZHK “Sot për të Ardhmen” në Durrës, Agjencia Kombëtare për Arsimin dhe Formimin Profesional dhe Kualifikimeve, e cila është edhe Qenda Kombëtare Mbështetëse e EPALE, prezantoi së bashku me Rrjetin “Sot për të Ardhmen” nën projektin SEED..

      >>>

      Panairi i Shkollave dhe Aftesive Profesionale

       Në Panairin e Aftësive 2017 Rrjeti i Qendrave për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” u përfaqësua edhe nga Saudita Marku, përfituese e Programit Austriak SEED, e cila ndau me të pranishmit eksperiencën e saj të suksesshme, sesi falë mbështetjes..

       >>>

       Facebook feed

       📌Si funksionon Mekanizmi i Referimit te Rasteve te Dhunes ne Familje.
       📌 Informohu, ndergjegjesohu,📢 jeto nje jete pa dhune ne nje familje te shendetshme 👩‍👩‍👧‍👦🏡
       👉Nese perjeton dhune, mos hezito , raporto, denonco (Y)
       👉#Sotperteardhmen eshte prane jush me keshillim psikologjik, ligjor e me tej,
       ☎️Telefono telefonin falas 08009888
       📞 linjen kombetare 116/17Dy vjet nga nisja e programit të përbashkët të OKB-së kundër dhunës ndaj grave, pothuajse të gjitha bashkitë në 🇦🇱 kanë një mekanizëm të dedikuar për të mbrojtur dhe mbështetur të mbijetuarat e dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore.

       Forcimi dhe ngritja e kapaciteteve të tyre është një nga qëllimet e këtij programi që po zbatojmë së bashku me UNDP Albania dhe UNFPA Albania, me fonde nga qeveria e Suedisë.

       ow.ly/AcwD30q86SE

       Embassy of Sweden in Tirana
       United Nations Albania
       ... See MoreSee Less

       View on Facebook

       🌨 Ne ditet e acarta te janarit,❄️☃️ nese shkoni ne Alpet e Shqiperise per nje fundjave, do ju sygjerojme te ndalonin ne Tamare.
       👉Tamara destinacion fantastik per t'e pushuar, oaz ne mes Alpeve!.
       👉Nepermjet nje cikli videosh mbeshtetur nga Giz Albania, ju prezantojme me disa destinacione, banore te malesive qe ju japin sherbime te ndryshme ne guest house, guida malore, bar e restorante etj qe te kaloni pushime te sigurta e te kenaqshme (Y)
       👉si dhe direkt me Highlanders, bijte e maleve, qe do takoni .
       Ky eshte Ndue Bunjaj qe ju sherben pije tradicionale prodhuar nga bimesia e Alpeve .
       🤝 GIZ Albania
       🤝 Sustainable Rural Development
       🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
       🤝 Bashkia Malësi e Madhe
       ... See MoreSee Less

       View on Facebook

       Spote Promocionale