Lajme

THIRRJE PËR APLIKIM për BOOTCAMP “Shpërthe idetë”

  THIRRJE PËR APLIKIM për BOOTCAMP “Shpërthe idetë” Thirrja për aplikime hapet për të gjithë të rinjtë të moshës 19 – 25 vjeç, të cilët nuk kanë mjaftueshëm mundësi ekonomike, mbështetje apo njohuri për të çuar përpara ëndrrën për të filluar..

  >>>

  Grise Maskën, Fol!

   Fushata e 16 Ditëve të Aktivizmit kundër Dhunës me Bazë Gjinore dhe Dhunës në Familje u hap nga Rrjeti i Qendrave për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” në Durrës, me eventin “Grise Maskën, Fol” me sloganin “Mos lër pas askënd! Fund..

   >>>

   Manifestimi Kundër Dhunës në Familje dhe Vrasjes së Grave

    Në mbështetje të rasteve të dhunës në familje dhe për të protestuar ndaj vrasjes së Fildes Hafizi, u organizua Manifestimi Kundër Dhunës në Familje dhe Vrasjes së Grave, në sheshin Skënderbej. Nën iniciativën e një grupi organizatash të shoqërisë civile, u bashkuan..

    >>>

    ANKAND – Shitje makine

     Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” në Tiranë shet një Makinë SKODA YETI nëpërmjet ankandit. Ky ankand do të aktivizohet për një periudhë 3 javore, nga data: 09/09/2017 deri më 28/09/2017, ora 17:00. Makina SKODA YETI do të..

     >>>

     Facebook feed

     Aurora flet për respektimin e standardeve dhe të drejtave të grave në punë gjatë pandemisë COVID-19

     #MbrojtjaTëDrejtatNëPunëTëGraveDheVajzave
     Ky post është në kuadrin e programit të drejtuar nga Kosova Women's Network, Gender Alliance for Development Center (GADC) dhe organizatave të tyre partnere @Albanian Community Centre - Qendra Komunitare në Koalicionin kunder Diskriminimit me mbështetje Financiare nga Komisioni Evropian dhe bashkëfinancuar nga Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (Sida)

     Aurora talks about respecting the standards and women’s labour rights during the COVID-19 pandemic.

     #ProtectingLabourRightsForWomenAndGirls
     This post is in frame of program lead by Kosova Women's Network, Gender Alliance for Development Center and their partners, Community Development Center “Today for the Future” in the Coalition against Discrimination with the financial support from the European Union, co-funded by Swedish International Development Agency (Sida).
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     📌#JETMIR -#youthstandingupfor #humanrights in #albania.

     📌🤝Nje rrugetim sebashku per nje mjedis miqesor per femijet ne konflikt/risk me ligjin.

     📌👍 #ecim #rritemi #seBashku #Sotperteardhmen
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     Spote Promocionale