Lajme

“Rimëkëmbje – përdorimi i teknikave tradicionale natyrore të ndërtimit në Shqipëri”

  “Rimëkëmbje – përdorimi i teknikave tradicionale natyrore të ndërtimit në Shqipëri” është një projekt 6-mujor, financuar nga Fondi i Vishegradit, i cili fillon në 1 Shkurt 2021. Projekti po zbatohet nga 6 partnerë përkatësisht Bashkia Durrës, Fondacioni HumanDoc, Shoqata Polake e Ndërtimit Natyror, Baobaby, Organica Slovensko dhe Sot për të Ardhmen partneri kryesor. Projekti adreson

  >>>

  Build Back Better – implementation of natural building in Albania

   “Build Back Better – implementation of natural building in Albania” is a 6-month project, funded by the Visegrad Fund, which starts on February 1st, 2021. The project is being implemented by 6 partners respectively Municipality of Durres, HumanDoc Foundation, The Polish Natural Building Association, Baobaby, Organica Slovensko and Today for the Future the leading partner.

   >>>

   Deklarata e Përbashkët e OSHC-ve, aktivistëve dhe ekspertëve gjinorë të Ballkanit Perendimor dhe Turqisë_COVID-19

    Asnjë qeveri kombëtare dhe/ose vendore nuk mund të luftojë pandeminë e vetme.  Luftimi i pandemisë në mënyrë të efektshme nënkupton luftimin nëpërmjet solidaritetit shoqëror. Situata e vështirë e pandemisë Covid-19, urgjenca dhe niveli i përgjigjshmërisë në reagim të shteteve të Ballkanit Perendimor dhe Turqisë, nxiti përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile, aktivistë dhe ekspertë gjinorë

    >>>

    Propozim për kontratë pune

     QZHK “Sot për të Ardhmen” përmes SEED hapit II kërkon sigurimin e punimeve për përshtatje dhe renovim në ambientet e brendshme për krijimin e “QENDRËS PËR TURIZMN DHE ZHVILLIM RURAL” në kuadër të funksionimit dhe aktivizimit të KLP-së dhe zhvillimit lokal..

     >>>

     Facebook feed

     📌Si funksionon Mekanizmi i Referimit te Rasteve te Dhunes ne Familje.
     📌 Informohu, ndergjegjesohu,📢 jeto nje jete pa dhune ne nje familje te shendetshme 👩‍👩‍👧‍👦🏡
     👉Nese perjeton dhune, mos hezito , raporto, denonco (Y)
     👉#Sotperteardhmen eshte prane jush me keshillim psikologjik, ligjor e me tej,
     ☎️Telefono telefonin falas 08009888
     📞 linjen kombetare 116/17Dy vjet nga nisja e programit të përbashkët të OKB-së kundër dhunës ndaj grave, pothuajse të gjitha bashkitë në 🇦🇱 kanë një mekanizëm të dedikuar për të mbrojtur dhe mbështetur të mbijetuarat e dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore.

     Forcimi dhe ngritja e kapaciteteve të tyre është një nga qëllimet e këtij programi që po zbatojmë së bashku me UNDP Albania dhe UNFPA Albania, me fonde nga qeveria e Suedisë.

     ow.ly/AcwD30q86SE

     Embassy of Sweden in Tirana
     United Nations Albania
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     🌨 Ne ditet e acarta te janarit,❄️☃️ nese shkoni ne Alpet e Shqiperise per nje fundjave, do ju sygjerojme te ndalonin ne Tamare.
     👉Tamara destinacion fantastik per t'e pushuar, oaz ne mes Alpeve!.
     👉Nepermjet nje cikli videosh mbeshtetur nga Giz Albania, ju prezantojme me disa destinacione, banore te malesive qe ju japin sherbime te ndryshme ne guest house, guida malore, bar e restorante etj qe te kaloni pushime te sigurta e te kenaqshme (Y)
     👉si dhe direkt me Highlanders, bijte e maleve, qe do takoni .
     Ky eshte Ndue Bunjaj qe ju sherben pije tradicionale prodhuar nga bimesia e Alpeve .
     🤝 GIZ Albania
     🤝 Sustainable Rural Development
     🤝 Qendra Komunitare "Sot Per Te Ardhmen"
     🤝 Bashkia Malësi e Madhe
     ... See MoreSee Less

     View on Facebook

     Spote Promocionale