Deshmi

Rast i mbijetuar dhunës në familje

  “E kam duruar dhunën shumë gjatë. Aq gjatë sa më dukej sikur kisha lindur me të. Ndonjëherë mendoja se zgjidhja e vetme ishte t’i jepja fund jetës sime. Kur kam qenë e vogël, kam ëndërruar gjithmonë një martesë të lumtur..

  >>>

  Rast i ndihmuar në punësim

   “Kam qenë e pashpresë! Jam ndjerë e pafuqishme që nuk mund t’u siguroja as bukën fëmijëve të mi. Pa Punë, pa një pension, pa asgjë! Tani jam shumë më mirë. Kam një pagë mujore dhe kam një vend ku shkoj,..

   >>>

   Rast migrator i ndihmuar në punësim

    “Ndryshimi më i rëndësishëm për mua ishte fillimi i një pune të përshtatshme për kushtet e mia shëndetësore dhe me të cilën ndjehem kaq mirë! Faleminderit për ndihmën!” (D.V 47 vjeç – rast migrator nga Mirdita në Durrës, me probleme..

    >>>
    12

    Facebook feed

    1 day ago

    Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

    15 Tetor 2019 , Sot ne diten nderkombetare te Gruas Rurale bejme thirrje te gjithe shoqerise, institucioneve vendimarrese qendrore e lokale te kushtojne vemendjen e duhur e mbeshtetjen per fuqizimin e #graverurale si nje investim ne #ekonominerurale, ne #familje ne #zhvilliminrural e ne #shoqerineshqiptare #Agroturizem #Bujqesi #Fermere #Blegtori #SeedStepII Bashkia Korçë Austrian Development Agency Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

    #InternationalDayofRuralWomen #Gender #Rural #Farming
    ... See MoreSee Less

    View on Facebook

    15 October 2019
    Recognising the role of women in improving rural development and food security.
    #InternationalDayofRuralWomen #Gender #Rural #Farming
    ... See MoreSee Less

    View on Facebook

    Spote Promocionale