Deshmi

Franka – e trajnuar përmes programit SEED

  Të dish, të duash, të kesh! Sa afër dhe sa larg realitetit të një personi që pret ndryshimin janë keto shprehje. Është hyjnore të ndjesh ngrohtësinë e dorës që të tërheq duke të orientuar drejt rrugës e cila të ka..

  >>>

  Anëtare e grupit komunitar në Durrës

   “Ne jemi të ardhur në ish-Kënetë dhe pavarësisht arsimimit jeta në familjen tonë është e vështirë. Unë kam guximin të flas për gjërat që nuk shkojnë, por nuk ngrihet zëri në hava kot. Jam e lumtur që energjinë time kam..

   >>>

   L.B 11 vjeç, nga komuniteti Rom

    “Më pëlqen shumë të vij këtu. Marr dhe motrën e vogël, se këtu kam bojra, kitarë, kompjuter, dhe zyshat më ndihmojnë të bëj edhe mësimet. Motra nuk më bezdis se bashkohet me grupin e vet me të vegjëlit dhe rri..

    >>>
    12

    Facebook feed

    6 days ago

    Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

    Takim me drejtues dhe stafet pedagogjike te shkollave 9-vjeçare ne Gomsiqe, Qerret dhe Puke ne kuader te implementimit të projektit "BESMIRA".

    Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të skemës së granteve të vogla të projektit “Promovimi i të drejtave të njeriut nëpërmjet arsimit gjithëpërfshirës dhe fuqizimit të Organizatave të Shoqërisë Civile Lokale” i finanucar nga BE dhe i zbatuar nga “Shoqata Internacionale për Solidaritetin në partneritet me Fonacionin AVSI dhe shoqatën Gruaja në Zhvillim Shkodër”.

    @SHIS
    @AVSI
    @gruajanezhvillimshkoder
    @eudnalbania
    #SotperteArdhmen #Coloridellapace
    #shkolla_Gomsiqe_ShtjefenGjecovi
    #Shkolla_Qerret_NduePjetri
    ... See MoreSee Less

    View on Facebook

    1 week ago

    Albanian Community Centre - Qendra Komunitare

    Gjatë implementimit të projektit "BESMIRA", fuqizimi i femijes, shkolles dhe komunitetit. Permes syve te femijeve.

    Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të skemës së granteve të vogla të projektit “Promovimi i të drejtave të njeriut nëpërmjet arsimit gjithëpërfshirës dhe fuqizimit të Organizatave të Shoqërisë Civile Lokale” i finanucar nga BE dhe i zbatuar nga “Shoqata Internacionale për Solidaritetin në partneritet me Fonacionin AVSI dhe shoqatën Gruaja në Zhvillim Shkodër”.

    #SHIS
    #AVSI
    #gruajanezhvillimshkoder
    #eudnalbania
    #SotperteArdhmen #Coloridellapace
    #shkolla_Gomsiqe_ShtjefenGjecovi
    #Shkolla_Qerret_NduePjetri
    ... See MoreSee Less

    View on Facebook

    Spote Promocionale